Oranžist kaltsiidist taevaketas

Oranžist kaltsiidist taevaketas

Läbimõõt ca 3 cm

Kaltsiit on erakordne võimendaja ja puhastaja. Üksnes kaltsiidi olemasolu ruumis puhastab keskkonna negatiivsetest energiatest ja tõstab su sagedust. Keha siseselt eemaldab kaltsiit stagneerunud energia. Puhastab nii füüsilisi kui peenkehasid. Kaltsiit on aktiivne kristall, mis kiirendab kasvu ja arengut. See on ka väga vaimne kivi, mis aitab ühendust saada kõrgema teadvusega ning on abiks kõrgema teadlikkuse, ülemeeleliste võimete, kanaldamisoskuse ja kehaväliste kogemuste omandamisel. See kivi kiirendab vaimset arengut ja aitab hingel oma kogemusi kehasse tagasipöördumisel meeles pidada. Mentaalsel tasandil rahustab kaltsiit tormlevaid mõtteid, õpetab vahet tegemist ja analüüsioskust, kutsub esile vaimseid taipamisi (äratundmisi) ja on abiks ammuunustatud teadmiste meenutamisel. Aitab eristada olulist ebaolulisest ning õpetab seda, kuidas ideid ellu viia. Vajalik kivi õppimisprotsessi toetamisel ja hõlbustamisel.

Peale selle, et oranž kaltsiit kannab kaltsiidi üldisi omadusi, on tegemist väga võimsa energiseerija ja puhastajaga. Oranž kaltsiit tasakaalustab emotsioone, vabastab hirmust ja depressioonist, lahustades probleemid ja suurendades potentsiaali maksimumini. See kivi eemaldab seksuaaltšakrasse kinnitunud karmalised köidikud ja mälestused minevikus asetleidnud väärkohtlemisest, soodustades tervenemist kõigil tasandeil. Oranž kaltsiit integreerib igapäevaellu uusi arusaamu ja loovust.

NB! Taevaketaste kaela riputamiseks sobivad tekstiilist ja nahast ehtepaelad!


Läbimüüdud!
Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )