Leopardinaha-jaspisest harmooniakivi

Leopardinaha-jaspisest harmooniakivi

Mõõdud ca 4,5 x 3 cm

Jaspis, mis on tuntud kui „ülim toitja”, hoiab ja toetab stressirohketel aegadel, ühendades tervikuks elu kõik erinevad aspektid. See kivi soodustab šamaanirännakuid, pendliga töötamist ning unenägude meeldejätmist. Kaitset pakkudes kogub jaspis endasse negatiivse energia, tasakaalustab yini ja yangi ning viib füüsilise, emotsionaal- ja mentaalkeha eeterkehaga vastavusse. Andes julgust probleemidele enesekindlalt vastu seista ning enda suhtes ausaks jääda, tagab jaspis otsusekindluse kõigis püüdlustes ning on toeks olukorras, kus konflikt on vältimatu. See kivi soodustab kiiret mõttetegevust, parandab teie organisatoorseid võimeid ja ettenägemisvõimet uute projektide algatamisel, samuti ergutab jaspis kujutlusvõimet ning aitab teie ideedel realiseeruda.

Leopardinaha-jaspis
Räägitakse, et leopardinaha-jaspis seab jalule tasakaalu valguse ja pimeduse vahel, aidates mõista, et tumedus on vaid valguse täiendpool, mitte selle vaenlane. See kivi on kujumuutjate kivi, mis aitab liikuda maailmade vahel. Leopardinaha-jaspis toetab karmiliste kokkulepete ning enne kehastumist sõlmitud hingedevaheliste lepingute täitmist. Kui need kokkulepped ja lepingud pole aga enam mingil põhjusel toimivad, siis aitab see kivi need tühistada või leida neile uue vormi. Leopardinaha-jaspis aitab teil saada vabaks välistest mõjutustest ning toetab sisemise juhtimise kuulamist ja järgimist. See kivi vähendab ebakindlust, tervendab emotsionaalkeha ning tugevdab individuaalsuse tunnet. Kui soovite leida tasakaalu pasiivsuse ja aktiivsuse, vaimususe ja emotsioonide vahel, siis sobib selleks just leopardinaha-jaspis.

Hind: 7.44 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )