Roosa kvarts, defektidega (ca 261 g)

Roosa kvarts, defektidega (ca 261 g)

Erinevas mõõdus defektidega või katkised roosad kvartsid

Aastate jooksul kogunenud defektidega, veidi kahjustada saanud või purunenud (killud väljas või pooleks läinud) kristallid, mida me pole saanud eraldi müüa. Võivad sobida näiteks energeetiliseks tööks, ehete valmistamiseks, kristallivete valmistamiseks, kunstiprojektides kasutamiseks jne. Foto on illustratiivne.

***

Olles tingimusteta armastuse ja piiritu rahu kivi, on roosa kvarts kõige tähtsam kristall südame ning südametšakra tervendamisel. See imeilus kivi muudab meid vastuvõtlikuks ilule selle kõikides avaldumisvormides. Romantiline roosa kvarts tõmbab ligi armastust. Kui asetad selle kristalli voodi kõrvale või paigutad oma kodus suhete nurka, siis tõmbad ligi armastust. Ka toetab roosa kvarts su olemusolevat suhet ning taastab või tugevdab partnerite vahelist usaldust ja harmooniat. Roosa kvarts on parim emotsionaalse tasandi tervendaja. Vabastades väljendamata emotsioone ja hingepiina ning lahustades emotsionaalse sõltuvuse, leevendab ta sissepoole pööratud valu ning tervendab kaotusest tingitud kannatust, avades su südame ja muutes su taas armastusele vastuvõtlikuks. Kui oled armastanud ja armastatud inimese kaotanud, siis leevendab roosa kvarts leinavalu. Ka õpetab roosa kvarts, kuidas armastada iseennast ning julgustab enesele andestama ja ennast aktsepteerima, äratades eneseusalduse ja eneseväärtustamise tunde. Olles asendamatu trauma- või kriisiolukorras, toimib roosa kvarts nagu esmaabi, rahustades ja energiavälju taas tasakaalu viies. See kivi eemaldab negatiivse energia ning asendab selle armastavate vibratsioonidega. Tugevdades empaatiat ja sensitiivsust ning aidates aktsepteerida vajalikke muutusi, on roosa kvarts suurpärane kivi näiteks keskeakriisi puhul, ent ka teiste elumuutuste korral. Kui hoida käes roosat kvartsi, siis võimenduvad su positiivsed afirmatsioonid, sest see kivi meenutab sulle su tegelikke ja kõrgemaid taotlusi.

Hind: 30.69 EUR /12.28 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )