Sise-Maa ja Lemuuria tervendus (3 CD)

Sise-Maa ja Lemuuria tervendus (3 CD)

Tervendavad meditatsioonid ja Sise-Maa rännakud

Riina Grethiel

Me elame ajastul, mil leiavad aset suured muutused nii inimeste teadvuses, eluviisis kui maailmanägemuses.  Üha enam ollakse suutelised tajuma, et lisaks füüsilisele reaalsusele eksisteerivad ka vaimsed ja energeetilised maailmad. Nii näiteks tunnevad väga paljud inimesed tugevat tõmmet kaunivärviliste kristallide ja poolvääriskivide poole, tajudes sisimas, et kristallid edastavad neile head energiat. Sageli ei teadvustata aga, et kristallidesse talletunud puhas valgus ning tervendav energia pärinevad Sise-Maalt – Maa-Ema kõrgsageduslikust südamest, mis on särav peegeldus Algallikale endale.

Sise-Maa on väga eriline paik meie kollektiivses teadvusväljas, kus on säilitatatud ja alal hoitud kogu Maa puhast algmustrit. Ühelt poolt on tegemist energeetilise ruumi ehk kosmilise tšakraga, mille kese asub täpselt Maa keskpunktis. Teisalt on Sise-Maa kõrgema dimensiooni maailm, mida asustavad mitmed valgustunud rahvad, nende seas ka lemuurlased ja hüperborealased (eestipäraselt: haldjad ja Kungla rahvas). Need valgusolendid toimivad täiuslikus kooskõlas ja harmoonias kogu kõiksusega ning on elava mälestusena säilitanud muistsete kõrgkultuuride valgustumisele viivat tarkust ja sügavaid tervendamisalaseid teadmisi. Nüüd on nad valmis oma teadmisi meiega jagama – juhul kui meie sisemiseks taotluseks on kõige elava hüvang.

Käesolev audiokursus koosneb kuuest meditatsioonist, mis tutvustavad järk-järgult Sise-Maa ja Lemuuria energiaid, mähkides teid hellalt ja armastavalt pehmesse ja tervendavasse õnnevaipa. Kuna Sise-Maa esindab kõige puhtamat energiat, mida on üldse võimalik leida, siis tekitab häälestumine Sise-Maa võngetele eriliselt sügava õnne- ja kojujõudmise tunde. Avanedes Sise-Maa ja Lemuuria tervendusele, saate kontakti oma  südames elava Allikaga ning teist tulvab välja võimas kristallselge valgusevoog, mille võimuses on ülendada ja tervendada nii teid ennast kui ka kõike elavat.

Audiokursus "Sise-Maa ja Lemuuria tervendus" on toimiv abivahend kõrgema ja puhtama teadvuseseisundi taastamiseks või saavutamiseks ning on loodud selleks, et pakkuda teile tõhusat abi, toetust, kaitset ja tervendust neil energeetilises mõttes väga keerulistel ja heitlikel üleminekuaegadel.

Imelisi kogemusi!

Südame avamine
Lemuuria südamehäälestus
Kristalllinn Sise-Maal
Suundumine harmooniaajastusse

Hind: 25.55 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )