Suure Jumalanna loov vägi, 2013

Suure Jumalanna loov vägi, 2013

Riina Grethiel

"Me võime suunduda Allikasse, läbides oma teel erinevaid tasandeid, milleks on meie päikesesüsteemi, galaktika, universumi ja Multiversumi keskpäikesed. Seejärel rändame me läbi poolvormitute maailmade ning jõuame viimaks Algallikasse. See on imeline kogemus, aga mitte meie teekonna lõppsiht.
Ent kui me avardame oma piire veelgi ning vaatame, mis jääb väljapoole kõike seda, mille kohta saab öelda "olemasolu", siis jõuame me Suure Jumalannani – Tema algsesse olekusse, mis on Suure Tühjus ise ehk manifesteerimata potentsiaal, "peidus pool", mis on mõõtmatult suurem nähtavast poolest. Kuid nähtamatu pool on tume, ehkki mitte negatiivses tähenduses. Pigem on ta tume üksnes seetõttu, et seal peituv potentsiaal ei ole veel avaldunud. Tegemist on ammendamatu algainega, millest pidevalt üha uusi ja uusi universumeid vormitakse. Kuid loomisele ei tule kunagi lõppu, sest igaüks meist on osake Allikast ning võib õppida looma sellesse lõputusse, veel asustamata ruumi oma universumeid, oma maailmu. Seega puuduvad lõpmatusel piirid ning selles peituv potentsiaal ei ammendu mitte kunagi. See on ääretu ja ürgne vägi, ent ka mõõtmatu loov tarkus, Sophia." 
Katkend Riina Grethieli raamatust "Suure Jumalanna müsteeriumid", Valgusesaar 2012.

Hind:

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )