Kanaldamise CD (1 CD)

Kanaldamise CD (1 CD)

Ühenduse loomine Kõrgema Õpetajaga ja häälestumine kanaldamisele

Riina Grethiel

Teadvuse sees on palju erinevaid tasandeid. Et avaneda kõrgemate reaalsuste kogemisele, on tähtis viia tasakaalu oma intuitiivne ning loogiline mõtlemine, tasakaalustada pildid ja sõnad enese sees. Kanaldamisel kasutame neid mõlemaid. Meie intuitiivne pool on alati teadlik sellest, mis toimub energiatasandil, mis peitub sõnade ning nähtuste taga. Intuitsiooni kuulamine on kindlasti üks olulisemaid tegureid kanaldama õppimisel. Meil tuleks hakata järjest enam usaldama oma sisetunnet ning lasta sel vormuda sõnadeks ja mõisteteks, nii et meie sees olev kõrgem teadmine, saaks siseneda tavateadvusesse. Siis saame seda rakendada ka argisituatsioonides ning kergendada oluliselt oma edasiminekut.

Ükskõik, kas kanaldame oma Kõrgemat Õpetajat, Mina Olen Kohalolekut, valgustunud tulevikumina, kaitseinglit või mõnd ülestõusnud meistrit, saame alati sõnumeid, mille järgi toimimine viib meid kooskõlla kõrgema plaaniga.

Olendid puhastest maailmadest ilmuvad nagu pehme puudutus isegi siis, kui energia on väga tugev. Neid tuleb alati kutsuda ning kõige puhtamalt tulevad nende sõnumid läbi siis, kui häälestume kanaldades tingimusteta armastusele. Nad austavad vaba tahte seadust ega sekku meie ellu ega valikutesse mitte iialgi vägivaldselt. Nad ei avalda survet. Nad jäävad alati armastavateks ning ülimalt kannatlikeks. Nad ootavad ära, kuni oleme valmis nendega koostööd alustama ning on alati kohal, et meie teekonda pehmendada ja kogemusi mahendada. Nende eesmärk on inimest julgustada ja toetada ning aidata meil avastada seda, kes me tegelikult oleme – osake Algallikast, mõõtmatu potentsiaaliga jumalik valgusolend. Ning kui me siis ärkame kord oma tõelisele olemusele ja õpime eneses peituvaid jumalikke ande taas kasutama, siis on kogu universumi tarkus ning teadmised täielikult meie käeulatuses.

See CD on kontsentreeritud versioon audiokursuse "Labürindipühitsus ehk teekond südame pühasse ruumi ja valguskeha aktiveerimine" 3-nda plaadi esimesest meditatsioonist ning loodud taotlusega pakkuda abivahendit Kõrgema Õpetaja kanaldamiseks. Et kehasse laskunult on raske näha suuremat plaani ja haarata kogu tervikut, vajab maine isiksus juhendamist oma olemuse kõrgematelt tasanditelt. Nimetagem seda puhast teadvusetasandit Kõrgemaks Õpetajaks, kuna just Temalt saame informatsiooni, mis aitab meil püsida hingerajal. See Õpetaja on puhas valgusolend, ülestõusnud meister või teie enda valgustunud tulevikumina, kes aitab sünkroniseerida ajupoolkerad, nii et parem poolkera võiks võtta vastu pilte, värve, valgust ja helisid ning vasak tõlgendada saadud valguspakette mõistusele arusaadavateks sõnumiteks.

NB! Kanaldama asudes, pange valmis paber ja kirjutusvahend või kasutage diktofoni!

Hind: 9.99 EUR

Tekst www.valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )